widget system punktowy
UWAGA! 4 kosmetyki Revlon Professionel taniej o dodatkowe 20%! KOD: REVLONIK - zobacz produkty

Opinie

opinie w internecie

Szukasz najlepszego sklepu fryzjerskiego, który poza świetnymi cenami, szybką i dobrze zabezpieczoną dostawą, zaskoczy Cię niesamowitymi promocjami i najlepszym poziomem obsługi klienta? Pro-sprzet.pl to sklep dla Ciebie!

Naszą pracę oceniły już tysiące klientów, dzięki którym Pro-sprzet.pl  jest liderem na rynku fryzjerskim.

Serdecznie zapraszamy Zespół Pro-sprzet.pl

opinie allegro  opinie ceneo

trustedshop

certyfikat opineo
Aneta Ł. - wysłano: 20:01:49 2017-03-02
Polecam firmę, solidna, rzetelna, towar oryginalny nowiutki, bardzo szybka wysyłka. Polecam serdecznie!!!
 
Agnieszka Ch. - wysłano: 18:09:42 2017-02-10
Polecam Wszystkim zakupy t tym sklepie - miła i kompetentna obsługa, bardzo szybka wysyłka, dobra jakość produktów. KOrzystałam z zakupów już kilkakrotnie i jestem bardzo zadowolona.
 
Agnieszka Ch. - wysłano: 18:09:19 2017-02-10
Polecam Wszystkim zakupy t tym sklepie - miła i kompetentna obsługa, bardzo szybka wysyłka, dobra jakość produktów. KOrzystałam z zakupów już kilkakrotnie i jestem bardzo zadowolona.
 
gosiak - wysłano: 22:09:59 2017-02-02
bardzo dziekuje za sprawną obsługę i szybką wysyłke:)jestescie godni polecenia:)pozdrawiam
 
- wysłano: 09:06:29 2017-01-20
Bardzo dobra obsługa:)potrafią doradzić przesyłka bardzo szybka:)polecam gorąco
 
Karolina M - wysłano: 16:23:17 2017-01-02
Polecam. Prostownica GA.MA przyszła szybciutko, solidnie zapakowana i bez żadnych problemów!!! 100% profi.
 
Iwona - wysłano: 12:27:11 2016-12-30
Cóż, nie napiszę nic nowego, bo same pozytywne komentarze. Jestem bardzo zadowolona z podejścia do klienta, mogłam zaliczyć na profesjonalną obsługę i porady. Dzięki temu bardzo cieszę się z zakupionego towaru (Prostownica Ga.ma z technologią IHT - jest świetna!). Na pewno jeszcze skorzystam :)
 
Anna L. - wysłano: 22:01:02 2016-12-13
Bardzo dobra i miła obsługa, towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Sklep godny polecenia.
 
Magdalena S. - wysłano: 16:19:04 2016-12-06
Jestem zadowolona z zakupów:) Błyskawiczna dostawa. POLECAM
 
Bogusia - wysłano: 17:23:17 2016-11-18
Kosmetyki do pielęgnacji suchych włosów Loreal doskonałe. Przesyłka dotarła rewelacyjnie szybko. Zamawiałam w tym samym dniu w innym sklepie internetowym pewne produkty i niestety przesyłka dotrze dopiero po niedzieli. Więc BRAWO za szybkość i rzetelność Waszego sklepu. Napewno wiele razy skorzystam u Was z zakupów.
 
Ewa D. - wysłano: 19:41:31 2016-09-24
Świetny sklep! Bardzo profesjonalna obsługa. Błyskawiczna wysyłka, w bezpiecznym opakowaniu. Towar najwyższej jakości. Wszystko na najwyższym poziomie cena, dostawa, obsługa. Oby wszystkie sklepy tak dobrze funkcjonowały! Bez żadnych zastrzeżeń, polecam w 100% ten sklep. Paczka doszła błyskawicznie, bardzo dobrze zapakowana. Jesprostowania farouk
 
Karolina. Siedlce - wysłano: 19:16:29 2016-09-16
Jestem bardzo zadowolona z zakupów!!! polecam! towar super, zgodny z opisem --prostownica farouk Chi jest extra! kontakt super!aaa i co najwazniejsze dostałam paczkę juz następnego dnia!!!
 
Madzia - wysłano: 16:42:33 2016-08-24
Naprawde polecam ten sklep miła i dobra obsługa,towar dobrej jakości polecam :)
 
Asia - wysłano: 13:35:54 2016-08-23
Polecam! Szybka realizacja i przesyłka. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Towar bardzo starannie zapakowany:)
 
Kamila.Z - wysłano: 11:55:26 2016-08-23
Przemiła obsługa, błyskawiczna wysyłka, w bezpiecznym opakowaniu. Oby wszystkie sklepy tak dobrze funkcjonowały! Bez żadnych zastrzeżeń, polecam w 100% ten profesjonalny sklep.
 
Norbert Ł. - wysłano: 07:05:38 2016-08-23
Niesamowite... zakup, zapłata, wysyłka, odbiór. Tak szybko nie jest nawet jak idzie się do sklepu po mleko. Gdyby nie GLS, który leni się w soboty to miałbym przesyłkę od razu w dniu następującym po dniu zakupu. Polecam... solidni, rzetelni, uprzejmi. Po prostu właściwa firma we właściwym miejscu i czasie.
 
Beata - wysłano: 11:56:30 2016-08-03
Polecam w 100%! Świetny kontakt ze sklepem, szybka przesyłka. To mój pierwszy zakup w tym sklepie, jestem w pełni zadowolona i na pewno wrócę!
 
Beata - wysłano: 20:15:43 2016-08-01
Szybka i bezproblemowa realizacja. Produkty w pełni zgodne z opisem. Polecam
 
Aga - wysłano: 14:22:54 2016-07-26
Jak zwykle błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony, dokładne informacje na temat statusu zamówienia. Gorąco polecam!
 
Ewelina - wysłano: 13:45:30 2016-07-21
Witam,z czystym sumieniem polecam ten sklep.Produkty które zamówiłam już nie raz były na czas.Polecam
 
Madziulek - wysłano: 13:35:27 2016-07-21
Super szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt. Prostownica ga.ma 100% zgodna z opisem, przesyłka super zabezpieczona. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam :)
 
AniaK - wysłano: 17:49:09 2016-07-08
Szybka realizacja -polecam!
 
patibb - wysłano: 18:55:01 2016-06-12
Bardzo dobra obsługa,błyskawiczna dostawa,paczka dobrze zabezpieczona.Polecam:)
 
Anna Smulska - wysłano: 17:30:37 2016-02-25
Super profesjonalnie pod każdym względem, świetny kontakt, błyskawiczna przesyłka, świetna jakość towaru. Osobiście zawsze kupuję tylko w tym sklepie i zawsze jestem zachwycona obsługą i towarem.
 
Agata - wysłano: 16:27:13 2016-02-18
Najlepsza jakość!! Najlepszy sklep!! Najszybsza wysyłka!!!
 
janek - wysłano: 15:10:55 2016-01-28
Towar z górnej półki.Realizacja - tak jak przystało na profesjonalistów.Czyli wszystko OK. POLECAM.Maszynka Moser - chyba nie trzeba reklamować.
 
Iwona - wysłano: 14:37:58 2016-01-25
Szczerze polecam zakupy w tym sklepie. Profesjonalizm pod każdym względem. Na pewno jeszcze nie raz dokonam tu zakupów. Dziękuję bardzo! Zakupiony towar:REVLON- Duży Zestaw nawilżający włosy: szampon + maska + odżywka 2-fazowa.
 
Ania - wysłano: 18:00:26 2016-01-13
Transakcja idealna, produkty oryginalne, polskie opisy, bardzo szybka wysyłka. Szczerze polecam :) To kolejne udane zakupy tutaj :)
 
patibb - wysłano: 17:55:52 2016-01-13
Kontakt super,szybka realizacja zamówienia,ekspresowa przesyłka,paczka dobrze zabezpieczona.Polecam i dziękuję:)
 
szprotka - wysłano: 15:48:18 2016-01-06
Pełen profesjonalizm, zamównienie zrealizowane w ciagu 1 dnia.Towar najwyższej jakości. GORĄCO POLECAM!!!!!!
 
Monika A. - wysłano: 14:48:17 2015-12-30
Profesjonalizm w każdym calu !!! Rzetelna informacja o produkcie, szybka wysyłka, odpowiednio zapakowany towar -jednym zdaniem SERDECZNIE POLECAM !!! Dziękuje i pozdrawiam, Monika A. Gdynia
 
Gosia - wysłano: 09:53:02 2015-12-16
Bardzo rzetelny sprzedawca-produkt na najwyższym poziomie:)nie ukrywam,że miłym zaskoczeniem była szybka przesyłka..
 
joanna - wysłano: 13:21:12 2015-11-25
Kolejny zakup w sklepie i kolejne zadowolenie. Polecam!! Kupułam po raz drugo prostownicę EFALOCK!! Jestem bardzo zadowolona.
 
Aleksandra - wysłano: 17:57:16 2015-10-20
Bez zastrzeżeń, polecam. Pozdrawiam.
 
Kasia - wysłano: 14:30:54 2015-10-15
Bardzo dobry i miły kontakt. Towar oryginalny. Polecam w 100%.
 
Agnieszka - wysłano: 14:21:49 2015-10-06
Naprawdę profesjonalna obsługa, błyskawiczna przesyłka, towar zabezpieczony idealnie. To już kolejne zakupy i jestem bardzo zadowolona.(produkt TIGI) :)
 
Agnieszka - wysłano: 14:21:34 2015-10-06
Naprawdę profesjonalna obsługa, błyskawiczna przesyłka, towar zabezpieczony idealnie. To już kolejne zakupy i jestem bardzo zadowolona.(produkt TIGI) :)
 
Agat11 - wysłano: 09:41:16 2015-09-29
Kupiłam w tym sklepie prostownicę i maszynkę do strzyżenia firmy Fox hi tec jestem bardzo zadowolona ze sprzętu, szybka realizacja zamównienia Polecam ten sklep!
 
Monika - wysłano: 13:11:24 2015-09-24
Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi jaki i z zakupionej prostownicy (BABYLISS PRO TITANIUM IONIC), jest warta swojej ceny i mam nadzieję, że mi długo posłuży. Jednym słowem z czystym sumieniem polecam zakupy w tym sklepie i prostownicę oczywiście :)
 
Agnieszka - wysłano: 22:45:25 2015-09-21
POLECAM !! Po raz czwarty robiłam zakupy w tym sklepie i po raz czwarty nie zawiodłam się :)
 
ania - wysłano: 21:42:49 2015-09-20
sklep jest super - kupilam prostownice 3 lata temu, ale niedawno sie popsula - napisalam maila i dostalam blyskawiczna odpowiedz co z nia zrobic, gdzie wyslac itp., bo termin gwarancji juz dawno minal. jeszcze jedno - prostownica farouk CHI NANO IRON absolutna rewelacja - po trzech latach uzywania zepsul sie kabel, ale na plytkach nie ma zadnych, nawet najmniejszych sladow uzywania! i jeszcze jedno - SERWIS FAROUK\'a - REWELACJA !!! blyskawicznie dokonali naprawy ZA DARMO mimo, ze nie bylo juz waznej gwarancji! naprawde goraco polecam!
 
milka - wysłano: 11:24:15 2015-09-18
Więcej takich sklepów! szybka przesyłka, idealny kontakt, pełen profesjonalizm:)polecam
 
Asia - wysłano: 15:18:39 2015-09-08
Świetna, sprawna i szybka obsługa. Zdecydowanie polecam. :)
 
Gosia - wysłano: 21:29:03 2015-09-01
Bardzo fajny sklep. Polecam wszystkim !!! Szybka profesjonalna obsluga. Towar najlepszej jakosci (kupilam prostownice Babyliss i kilka kosmetykow)JESTEM BARDZO ZADWOLONA I NAPRAWDE STRONA JEST WARTA POLECENIA - JAKOSC I DOBRA CENA. Pozdrawiam
 
Edyta - wysłano: 21:45:34 2015-08-25
GORĄCO POLECAM !!!! Szybkość i sprawność obsługi to znak firmowy , przesyłka doskonale zabezpieczona . Dziękuję bardzo .
 
Beata M - wysłano: 10:17:50 2015-08-20
Pełen profesjonalizm, błyskawiczna dostawa. Polecam i dziękuję!
 
dodolina5 - wysłano: 12:55:13 2015-07-27
Pełen profesjonalizm i fachowa obsługa oraz mega ekspresowa przesyłka - polecam zakupy w tym sklepie. Polecam też HI Richesse Loreala :)
 
aga - wysłano: 15:20:59 2015-07-07
Najszybsza dostawa towaru jaką do tej pory miałam poprzez internet Dziekuje
 
Małgo - wysłano: 15:10:17 2015-06-30
Polecam! Produkty przede wszystkim oryginalne, szybka dostawa i bardzo dobry kontakt z obługą sklepu.
 
- wysłano: 21:30:08 2015-06-16
Wspaniały kontakt telefoniczny,bardzo szybka realizacja,produkty wysokiej klasy za dobrą cenę. DLA MNIE 100%ZADOWOLENIA:)OD DZIŚ JESTEM TU STAŁĄ KLIENTKĄ:)BARDZO DZIĘKUJĘ.
 
- wysłano: 21:29:55 2015-06-16
Wspaniały kontakt telefoniczny,bardzo szybka realizacja,produkty wysokiej klasy za dobrą cenę. DLA MNIE 100%ZADOWOLENIA:)OD DZIŚ JESTEM TU STAŁĄ KLIENTKĄ:)BARDZO DZIĘKUJĘ.
 
gosia - wysłano: 20:47:10 2015-06-03
bardzo szybko i profesjonalnie 100 % zadowolenia .Polecam gorąco i dziękuje za transakcje .
 
Agata - wysłano: 21:27:01 2015-05-13
Uwielbiam ten sklep!! Kupuje od niego juz ponad dwa lata i jestem zadowolona z rezultatów. Polecam!!!!
 
Kasia - wysłano: 11:02:24 2015-05-05
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Ten sklep zdecydowanie przoduje wśród sklepów internetowych w tej branży. Nie robię zakupów kosmetycznych nigdzie indziej!
 
Zdzisław - wysłano: 23:50:35 2015-04-22
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność.Bardzo szybka przesyłka,towar zgodny z opisem,pierwsza klasa.Gorąco polecam.
 
Grażyna - wysłano: 13:54:24 2015-04-12
Pierwszy raz zamawiałam w tym sklepie i myślę że nie ostatni. Zaskoczył mnie bardzo dobry kontakt no i oczywiście błyskawiczna realizacja zamówienia.Dlatego POLECAM ten sklep innym!!!!
 
Martyna - wysłano: 14:30:20 2015-03-29
Szybko, profesjonalnie. Kupuję tutaj już 3 raz i zawsze jestem bardzo zadowolona! szybka przesyłka. Polecam!
 
Martyna - wysłano: 14:28:44 2015-03-29
Szybko, profesjonalnie. Kupuję tutaj już 3 raz i zawsze jestem bardzo zadowolona! szybka przesyłka. Polecam!
 
Wojtek - wysłano: 01:15:46 2015-03-29
Zakup prostownicy turmalinowej CP3. Towar solidnie zapakowany, zgodny z opisem, ekspresowo dostarczony. Świetna obsługa, super kontakt, pełen profesjonalizm. Sklep godny najwyższego zaufania. Gorąco POLECAM!!!
 
Marta - wysłano: 13:44:14 2015-03-26
Bez wahania polecam:) bardzo solidna firma :)
 
ellisabetth - wysłano: 15:31:40 2015-03-11
Rewelacja !!! Błyskawiczna dostawa....a ta prostownica...POLECAM!!! Tondeo 455!!!
 
S.Z. - wysłano: 22:07:12 2015-03-03
Błyskawiczna dostawa.Przedwczoraj zamówiłam falownice,a dziś już mogła ciszyć się jej używaniem. Jestem bardzo zadowolona, włosy wyglądają fantastycznie.Dziękuję!!!
 
Sigynn - wysłano: 21:31:37 2015-02-19
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm, miły kontakt, pomoc przy doborze sprzętu oraz błyskawiczna przesyłka! Same plusy! Prostownica świetna - TONDEO Cerion Tourmaline - polecam!
 
Sigynn - wysłano: 21:30:39 2015-02-19
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm, miły kontakt, pomoc przy doborze sprzętu oraz błyskawiczna przesyłka! Same plusy! Prostownica świetna - TONDEO Cerion Tourmaline - polecam!
 
Maria - wysłano: 21:32:54 2015-01-19
Bardzo miła obsluga.Super kontakt.Towar SUPER!!!
 
Małgorzata - wysłano: 19:42:42 2014-12-15
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Szybka dostawa,miły kontakt telefoniczny,cieszę się,że odkryłam ten sklep,na pewno jeszcze z niego skorzystam.Towar najwyzszej jakości.Profesjonalizm.
 
Aga S - wysłano: 17:51:40 2014-12-07
Profesjonalizm i pierwsza jakosc w kazdej kategorii:)serwis, kontakt, realizacja zamowienia, terminowosc, produkt. P-O-L-E-C-A-M
 
Gosia z Poznania - wysłano: 15:39:51 2014-12-07
Świetna i pewna obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Paczka ładnie i z głową zapakowana. Dostawa błyskawiczna. Polecam gorąco wszystkim. To profesjonaliści. Zakupiony towar prostownica ga.ma i odżywka Farouk.
 
Aneta - wysłano: 15:12:18 2014-12-03
Wszystko super bardzo polecam wszystkim,szybka przesyłka towar zgodny z opisem.Prostownica GA.MA CP1 ELECTRONIC z regulacją temperatury i jonizacją Model: CP1 Electronic jest świetna!Polecam wszystkim!!
 
Joanna P - wysłano: 06:31:52 2014-11-28
Bardzo miła obsługa,szybka realizacja zamówienia,towar bezpiecznie zapakowany.Jestem stałą klientką.Polecam wszystkim!!!
 
natalia - wysłano: 17:35:55 2014-11-26
wszystko w porządku Bardzo dobry kontakt i błyskawiczna przesyłka z dnia na dzień Towar dobrej jakości Polecam w 100 % !!!
 
monia - wysłano: 17:15:27 2014-10-28
super! takiej świetnej obsługi jeszcze nigdy wcześniej nie spotkałam !
 
Kasia - wysłano: 10:58:59 2014-10-22
Rewelacyjny sklep z rewelacyjną obsługą. Akcesoria i kosmetyki do włosów kupuję tylko u tego sprzedawcy!
 
Agnieszka - wysłano: 15:58:32 2014-10-21
Wczoraj wysłano dzis otrzymałam towar pomimo dużej odległości:) Bardzo dobry kontakt, polecam:)
 
N.Zofia - wysłano: 11:02:04 2014-10-19
Profesjonaliści pod każdym względem.Szybka realizacja zamówienia uzupełniana informacjami odnosnie jego statusu. Paczka dobrze zabezpieczona, a sam towar zgodny z opisem.Sklep bbbbardzo polecam.
 
ewawrocław - wysłano: 21:56:00 2014-10-15
Wszystko tak jak powinno być!Towar,obsługa,przesyłka.Polecam
 
EWA - wysłano: 12:17:36 2014-09-23
Zakupy w Państwa sklepie są czystą przyjemnością.Zawsze szybko,sprawnie i bezproblemowo POZDRAWIAM EWA
 
Ania - wysłano: 22:43:59 2014-09-10
Polecam!!! Szybko, profesjonalnie, towar wysokiej jakości. Jestem klientką nie pierwszy raz i z pewnością wrócę po zakupy do tego sklepu.
 
Ania - wysłano: 22:39:47 2014-09-10
Polecam!!! Szybko, profesjonalnie, towar wysokiej jakości. Jestem klientką nie pierwszy raz i z pewnością wrócę po zakupy do tego sklepu.
 
Ela - wysłano: 21:09:20 2014-09-02
Polecam. Po prostu profesjonalizm.
 
Katarzyna L - wysłano: 21:18:12 2014-08-31
Super mila i profesjonalna obsluga. Dziekuje :)
 
Katarzyna L - wysłano: 21:17:00 2014-08-31
Super mila i profesjonalna obsluga. Dziekuje :)
 
Magda - wysłano: 20:20:37 2014-08-26
Szybko, profesjonalnie. Miły i rzeczowy kontakt. Bardzo polecam!
 
Monika - wysłano: 23:55:57 2014-08-17
Towar otrzymany zgodnie z zamowieniem. Swietna prostownica Farouk chi nano+odzywka tej samej firmy.
 
- wysłano: 16:12:48 2014-07-31
Towar bezpiecznie zapakowany plus szybka przesyłka.Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za zakupy.
 
aniam - wysłano: 21:04:28 2014-07-23
Zakupy łatwe, szybkie i przyjemne. Polecam.
 
Aga - wysłano: 14:30:49 2014-07-15
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja.Zakupiony towar prostownica Ga.Ma.Nano Turmaline z funkcją jonizacji i regulacją temperatury- wspaniały sprzęt + maska Matrix Color Smart
 
Jola - wysłano: 19:23:02 2014-07-11
Wszystko super bardzo polecam wszystkim,szybka przesyłka towar zgodny z opisem. Zakupiony towar to pasta rozjasniająca Platinum Loreal(i aktywatory platinum),kosmetyki do włosów z Alfapar.Dziekuje bardzo:)pozdrawiam
 
Dorota W. - wysłano: 15:13:51 2014-07-08
Pełna profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie.Super kontakt.Wymiana towaru bez jakich kolwiek problemów.Najważniejsze bardzo szybka wysyłka.Polecam ten sklepw 100%.Zakupiona prostownica parowa BaByliss jest super.
 
Joasia K. - wysłano: 14:52:05 2014-06-17
Szybka realizacja zamówienia plus informacje dotyczące jego aktualnego statusu. Świetna obsługa. Towar zgodny z opisem i oczekiwaniem. Polecam ten sklep w 100-u % !! Zakupiony towar : Spray ochronny do prostowania lub kręcenia wlosów z jedwabiem Thermal Shield.
 
ania m. kraków - wysłano: 16:21:06 2014-06-13
Jeden z najlepszych sklepów internetowych z jakich korzystałam. Zamawiałam kilka razy przez internet jak i telefonicznie- super obsługa i towar, błyskawiczna przesyłka. I najważniejsze- uczciwość sklepu(w razie jakiejkolwiek np. pomyłki bezproblemowe i ekspresowe rozwiązanie sprawy). Polecam wszystkim i dziękuję!!!kupiony towar: pielęgnacja do włosów kręconych matrix,koloryzacja kosmetyki matrix sync, stylizacja revlon
 
Ania P. - wysłano: 09:19:47 2014-06-04
Bardzo miła i fachowa obsługa.Szybka realizacja i towar bez zarzutu,kupiłam BABYLISS PRO - Prostownica parowa z jonizacją Tytanium Nanoceramic BAB2075E Serdecznie polecam!!!
 
Ania P. - wysłano: 09:19:18 2014-06-04
Bardzo miła i fachowa obsługa.Szybka realizacja i towar bez zarzutu,kupiłam BABYLISS PRO - Prostownica parowa z jonizacją Tytanium Nanoceramic BAB2075E Serdecznie polecam!!!
 
Marta - wysłano: 22:04:05 2014-06-03
Pełen profesjonalizm, błyskawiczna wysyłka a do tego bardzo sympatycznie:) Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję za transakcję:) Zakupiłam zestaw do koloryzacji MATRIX - serdecznie polecam wszystkim amatorkom zimnego brązu (6A) :)
 
Gosia U. - wysłano: 23:27:09 2014-05-29
Super! Bardzo się cieszę, że odkryłam ten sklep, na pewno nie raz jeszcze zrobię tu zakupy! Przesyłka błyskawiczna! Kupiłam zestaw do farbowania Richesse de Diacolor, kolor wyszedł piękny, a do tego w porównaniu z pójściem do fryzjera - sporo zaoszczędziłam :) Polecam!
 
Gosia U. - wysłano: 23:25:59 2014-05-29
Super! Bardzo się cieszę, że odkryłam ten sklep, na pewno nie raz jeszcze zrobię tu zakupy! Przesyłka błyskawiczna! Kupiłam zestaw do farbowania Richesse de Diacolor, kolor wyszedł piękny, a do tego w porównaniu z pójściem do fryzjera - sporo zaoszczędziłam :) Polecam!
 
Kamila - wysłano: 15:55:31 2014-05-27
Sklep wyjątkowy nie tylko dzięki świetnemu zaopatrzeniu ale i bardzo miłej i sprawnej obsłudze. Byłam nią miło zaskczona. Kupiony towar: prostownica BaByliss
 
Natalia z Krakowa - wysłano: 15:36:01 2014-05-27
Jestem bardzo zadowolona. Szybka i profesjonalna obsługa. Kupiłam szampony i odżywki LOREAL-polecam wszystkim!
 
Martyna - wysłano: 12:29:18 2014-05-23
Bardzo profesjonalnie! Przesyłka expresowa! Jestem bardzo zadowolona i z towaru(farba matrix socolor.beauty) i z całej transakcji!! 100% polecam!
 
eliza - wysłano: 09:26:55 2014-05-08
Sklep z dobrą ofertą, dobrymi cenami, i zaskakująco wręcz szybką dostawą! To moje kolejne zakupy i udały się jeszcze lepiej niż poprzednie i na pewno tu wrócę. Polecam! Jedyna drobna uwaga to taka, że przy zrywaniu z butelek taśmy zabezpieczającej zrywają się także nalepki z opisem produktu /np na. FAROUK Sealer Plus odżywka do włosów 350ml/.
 
kami - wysłano: 21:05:45 2014-05-04
Ekspresowa, bezproblemowa przesyłka,stały, jasny kontakt,towar najwyższej jakości precyzyjnie zapakowany, będę częstym klientem:)zakup to prostownica babyliss pro parowa
 
Justyna z Częstochowy - wysłano: 18:09:46 2014-04-30
Rewelacja tak ekspresowej przesyłki jeszcze nigdy nie miałam. Polecam w 100% i dziękuje za super przeprowadzona transakcję.Zakupiony towar farba MATRIX sync.
 
Linda R - wysłano: 13:19:01 2014-04-16
Bardzo dobra i sympatyczna obsługa.Dostawa błyskawiczna, towar zabezpieczony. Pełen profesjonalizm, w 100% polecam.
 
Linda R - wysłano: 13:17:45 2014-04-16
Bardzo dobra i sympatyczna obsługa.Dostawa błyskawiczna, towar zabezpieczony. Pełen profesjonalizm, w 100% polecam.
 
ewelinek - wysłano: 18:14:14 2014-04-09
Byłam nowym Klientem bedę stałym:) satysfakcja gwarantowana:)
 
Ola M. - wysłano: 19:54:23 2014-04-03
Świetny kontakt, mili sprzedawcy odporni na marudzenie klientów, super towar, niskie ceny - POLECAM!
 
Ewelina - wysłano: 11:34:26 2014-03-30
Obsługa jak najbardziej ok, szybka dostawa, kontakt e-mailowy z szybką ospowiedzią na zadane pytania. Paczka dotarła bez problemów. Ogołem: sklep godny polecenia!!!
 
Ewelina - wysłano: 11:34:06 2014-03-30
Obsługa jak najbardziej ok, szybka dostawa, kontakt e-mailowy z szybką ospowiedzią na zadane pytania. Paczka dotarła bez problemów. Ogołem: sklep godny polecenia!!!
 
Magda - wysłano: 15:36:02 2014-03-27
Bardzo szybka dostawa, towar zabezpieczony .Polecam. Ja napewno skorzystam ponownie.
 
ibizka7 - wysłano: 17:32:04 2014-03-26
jestem zadowolona ze sklapu,polecam.
 
Magda B. - wysłano: 19:49:32 2014-03-20
Polecam bardzo. Obsługa profesjonalna, przesyłka terminowo dostarczona, a produkty super i w super cenach. Poleciłam już innym ten sklep.
 
MDC - wysłano: 10:35:49 2014-03-18
Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się na zakupy w tym sklepie. Szybko otrzymałam przesyłkę taką jaką chciałam i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że będę polecała sklep znajomym! Pełen profesjonalizm.
 
Asia P. - wysłano: 21:18:30 2014-03-12
I po raz kolejny dziękuję za profesjonalną obsługę i szybką wysyłkę!!! To na pewno nie są moje ostatnie zakupy :) POLECAM!!!
 
Agnieszka B. - wysłano: 12:09:00 2014-03-11
Naprawdę godny polecenia sklep.Błyskawiczna realizacja,towar dobrze zabezpieczony,zgodny z zamówieniem.W razie jakichś niejasności szybciutki kontakt ,dzięki któremu uzyskałam profesjonalną pomoc.Brawo za indywidualne podejście do klienta.Zakupiony towar m.in.prostownica babyliss pro the straightener,silk infusion chi,maska matrix color smart.Jakość tych produktów,dla mnie ,idealna.Dziękuję!
 
Asia P. - wysłano: 20:08:48 2014-03-05
REWELACJA!!! Pełen profesjonalizm, w każdym calu...przesyłka bardzo szybka, towar dobrze zabezpieczony, pianka Revlon do włosów kręconych - bomba! DZIĘKUJĘ!!!
 
Ania B. - wysłano: 13:33:46 2014-03-05
Bardzo szybka przesyłka i wszystko bez zastrzeżeń:)super sklep i obsługa!polecam serdecznie
 
Ania B. - wysłano: 13:33:28 2014-03-05
Bardzo szybka przesyłka i wszystko bez zastrzeżeń:)super sklep i obsługa!polecam serdecznie
 
Magda N - wysłano: 23:34:50 2014-02-27
polecam!!pełen profesjonalizm pod każdym względem:-)
 
Judyta ( Witnica) - wysłano: 21:32:48 2014-02-12
Rewelacyjny kontakt , super szybka przesyłka , towar profesjonalnie zapakowany i dostarczony ! Dziękuję za ponowną przesyłke!
 
Myszor - wysłano: 13:19:01 2014-02-10
super, zamówiłam w niedziele a we wtorek rano już paczka była u mnie. kosmetyki super, szybko, tanio - po prostu ekstra! z pewnością będę tu często zamawiać:)
 
Monika Ślusarczyk - wysłano: 13:37:22 2014-02-04
Pełen profesjonalizm!!! Zamówiłam kosmetyki w nocy z niedzieli na poniedziałek a paczka była u mnie już we wtorek w południe choć mieszkam na drugim końcu Polski. Kosmetyki były bardzo dobrze zapakowane. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Na pewno ponowię zakup.
 
ewa - wysłano: 21:23:34 2014-02-02
Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Szybka przesyłka i towar pełnowartościowy.
 
Judyta - wysłano: 21:09:50 2014-02-02
Pełnen profesjonalizm ! Fachowe doradztwo i miły kontakt! Zakupiony towar: prostownica Babyliss Pro ceramiczno-tytanowa z jonizacją. Rewelacyjny towar , szybka przesyłka ! Prostownica jest suuuper!
 
Megii34 - wysłano: 10:41:55 2014-02-02
Jestem pod wrażeniem!!! Pełny profesjonalizm!!! W zasadzie mówisz, masz!!! Transakcja odbyła się błyskawicznie, towar dotarł expresowo- nawet się tego nie spodziewałam- zostałam mile zaskoczona!!! Gorąco Polecam-, bo Warto!!!
 
Megii34 - wysłano: 10:41:15 2014-02-02
Jestem pod wrażeniem!!! Pełny profesjonalizm!!! W zasadzie mówisz, masz!!! Transakcja odbyła się błyskawicznie, towar dotarł expresowo- nawet się tego nie spodziewałam- zostałam mile zaskoczona!!! Gorąco Polecam-, bo Warto!!!
 
Annia - wysłano: 17:51:37 2014-01-30
Profesjonalnie, szybko i sprawnie:) Jestem bardzo zadowolona. Zakupiony towar: Prostownica Babyliss Pro Wet&Dry.
 
Kasia - wysłano: 23:27:43 2014-01-28
Pełen profesjonalizm pod każdym względem! Świetny kontakt, ekspresowa wysyłka, towar bezpiecznie zapakowany i w 100% zgodny z opisem. Sklep naprawde godny polecenia! Duży ukłon w strone sprzedających. Dziękuje;)
 
Sebastian F. - wysłano: 23:53:51 2014-01-27
Pierwszy zakup w dodatku bardzo udany, szybko, sprawnie. Polecam...do usłyszenia
 
Maciek - wysłano: 12:08:03 2014-01-21
Zamówiłem w niedziele i dziś (wtorek) już jest u mnie.... PRO-sprzet -> tak to dobry adres pro pod każdym względem.
 
Gośka - wysłano: 16:02:32 2014-01-14
100% zadowolenia, towar zamówiony w niedzielę w środę rano już był u mnie w domku.. zapakowany bardzo bezpiecznie. Polecam
 
Ania - wysłano: 18:27:38 2014-01-12
Szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolona z produktów.
 
ewa - wysłano: 12:04:40 2014-01-12
Super ekspresowa przesyłka!!Towar: farba do włosów i aktywizatór LOreal Professionnel-REWELACJA!!
 
Aga z Katowic - wysłano: 10:51:01 2014-01-08
Gorąco polecam!! Jestem pod wrażeniem perfekcjonizmu i szybkości realizacji zamówienia. Oferowane produkty są wysokiej jakości.
 
sabina g. - wysłano: 10:15:02 2014-01-08
Świetny asortyment, stała informacja o realizacji zlecenia, błyskwiczna przesyłka, polecam, ja na pewno jeszcze skorzystam.
 
sabina g. - wysłano: 10:14:50 2014-01-08
Świetny asortyment, stała informacja o realizacji zlecenia, błyskwiczna przesyłka, polecam, ja na pewno jeszcze skorzystam.
 
Anna G. - wysłano: 21:28:35 2014-01-03
Rewelacyjny sprzęt i bardzo miła oraz profesjonalna transakcja!!! Jestem pod wielkim wrażeniem szybkości realizacji zamówienia jak i najwyższej jakości sprzętu. Bardzo dziękuję i szczerze polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
i z a - wysłano: 14:13:46 2013-12-31
POTWIERDZAM expresową dostawę i POLECAM sklep - Ga.Ma * Super ZESTAW Prostownica CP3 Digital + Suszarka Mystere 3600 Tourmaline również sprostał oczekiwaniom:)
 
Gosia M-W - wysłano: 11:51:51 2013-12-30
Jestem w 100% zadowolona z produktów i z szybkości dostarczenia przesyłki. Wszystkim polecam ten sklep!
 
Anna Smu - wysłano: 12:07:41 2013-12-26
kupowałam kosmetyki do pielęgnacj włosow 3 raz i 3 raz wszystko było super: obsługa , jakość, dostawa superekspres.Polecam mój ulubiony sklep internetowy.
 
Ania - wysłano: 13:56:45 2013-12-23
Pełen profesjonalizm,błyskawiczna realizacja..Polecam:)!!!!!
 
Monika - wysłano: 17:07:22 2013-12-22
Przesyłka expresowa. Obsługa niezwykle miła. Bardzo duży plus!!! Polecam!!!
 
Monika - wysłano: 17:06:53 2013-12-22
Przesyłka expresowa. Obsługa niezwykle miła. Bardzo duży plus!!! Polecam!!!
 
Karolina S - wysłano: 18:15:29 2013-12-21
Szybka realizacja zamówienia, Błyskawiczna dostawa. Towar wysokiej jakości. Serdecznie Polecam !!!
 
Karolina S - wysłano: 18:15:07 2013-12-21
Szybka realizacja zamówienia, Błyskawiczna dostawa. Towar wysokiej jakości. Serdecznie Polecam !!!
 
Ewa K. - wysłano: 12:26:53 2013-12-11
Rewelacyjna współpraca. Dobry kontakt telefonicznyi @. Miła i profesjnana obsługa.Jak przed świetami to przesyłka doszła w ekspresowym tempie. Kosmetyki profesjnalne. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Dzięki.
 
Filip - wysłano: 23:19:55 2013-12-10
Jak najbardziej polecam! Zamówienie na maszynkę do włosów złożyłem w poniedziałek wieczorem, w środę produkt otrzymałem od kuriera-tylko pogratulować profesjonalizmu.
 
Kasia - wysłano: 18:24:41 2013-12-09
Sklep super pod każdym względem BABYLISS PRO Falownica ceramiczno-turmalinowa,BIOSILK FAROUK SILK STRATE ,INDOLA 4+4, Heat Protector, L’OREAL TEC STO PROCĘT ZADOWOLENIA
 
Monika - wysłano: 19:24:41 2013-12-07
Profesjonalna obsługa, nispotykana dbałosc o klienta i jego satysfakcję.Gorąco polecam
 
Jacek - wysłano: 10:08:20 2013-12-07
Super! Przemiła, profesjonalna i wyrozumiała obsługa.Szybka dostawa, przez zapomnienie brak ulotki ale po ponownym kontakcie telefonicznym szczegółowe objaśnienie. Zakupiłem żel koloryzujący L\'oreal \"Homme Cover 5\". Gorąco polecam zakupy w tym sklepie!!
 
Agnieszka - wysłano: 15:04:52 2013-12-04
bardzo fajny sklep i porzadne markowe produkty oraz szybka wysylka,to mi sie podoba,polecam....
 
Asia - wysłano: 16:29:35 2013-11-28
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Świetny kontakt, bardzo dobrze zapakowana i szybka przesyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam gorąco ten sklep. Zakupiony towar: maska, szampon i farba do włosów firmy Matrix.
 
lilianna - wysłano: 15:00:14 2013-11-20
Przyłączam się do wszystkich POZYTYWNYCH OPINII jw.,Bardzo sprawnie-szybko-miło/PEŁNY PROFESJONALIZM OBSŁUGI!!!
 
ewa - wysłano: 18:25:35 2013-11-12
Firma godna polecenia. Bardzo miły kontakty plus expresowa przesyłka i oczywiście towar dobrej jakości
 
amer - wysłano: 19:48:24 2013-11-07
Szybka przesyłka, towar świetny, wszystko jak najbardziej ok! Gorąco wszystkim polecam!
 
Patrycja - wysłano: 19:39:11 2013-11-06
Ekspresowa przesyłka, zamówienie złożyłam rano, wysyłka popołudniu tego samego dnia. Towar oryginalny. Jestem bardzo zadowolona i polecam. Kupiony towar: lokówko-suszarka Babyliss PRO, płyn Babyliss ProCurl do kręcenia włosów.
 
Ewelina W. - wysłano: 13:27:35 2013-10-31
Zamówiony towar: Prostownica Tondeo Active Cerion (REWELACYJNA!). Towar zapakowany bardzo bezpiecznie. Expresowa wysyłka (otrzymałam następnego dnia po złożeniu zamówienia). Pełen profesjonalizm! POLECAM TEN SKLEP BARDZO GORĄCO! Dziękuję!
 
Ewelina W. - wysłano: 13:26:34 2013-10-31
Zamówiony towar: Prostownica Tondeo Active Cerion (REWELACYJNA!). Towar zapakowany bardzo bezpiecznie. Expresowa wysyłka (otrzymałam następnego dnia po złożeniu zamówienia). Pełen profesjonalizm! POLECAM TEN SKLEP BARDZO GORĄCO! Dziękuję!
 
ALA - wysłano: 07:10:25 2013-10-29
SZYBKA PRZESYŁKA I SUPER PROSTOWNICA,GODNA POLECENIA.ZAKUPIONY TOWAR:WAHL CUTEK.
 
Paulina Zbrzeźniak - wysłano: 13:13:47 2013-10-27
Pełen profesjonalizm!!! Co tu się rozpisywać wszystko jest super - satysfakcja gwarantowana.
 
Agnieszka Z. - wysłano: 12:10:05 2013-10-25
Bardzo rzetelny sprzedawca-produkt na najwyższym poziomie:)nie ukrywam,że miłym zaskoczeniem była szybka przesyłka...Warto...:)
 
aga - wysłano: 16:40:06 2013-10-20
Super sklep!!! Szybka przesyłka, pełen profesjonalizm. Polecam!
 
Ola - wysłano: 22:38:17 2013-10-16
Jak zwykle wszystko fantastycznie!!! Baaaaardzo miły kontakt, a towar jak zawsze bez zarzutu :))))Pozdrawiam.
 
Monika - wysłano: 17:31:37 2013-10-12
świetny sklep! bardzo dobry asortyment, szybka dostawa, bardzo miły Pan kurier. Już nie raz tu kupowałam i mam zamiar to robic nadal. Ceny też bardzo przystępne :)Pozdrawiam i oby tak dalej :*
 
aga_xfm - wysłano: 17:03:17 2013-10-03
Jestem baaaaardzo zadowolona z usług sklepu. Prostownica Farouk CHI44 Blue rewelacyjna, nawet wilgoć nie poskromiła moich prostych włosów, do czego już się przyzwyczaiłam używając zwykłej prostownicy. Fachowe doradztwo, przesyłka niewiarygodnie szybka, towar był u mnie na drugi dzień. To na pewno nie mój ostatni zakup.
 
ilona - wysłano: 08:23:52 2013-10-01
Błyskawiczna dostawa.Paczka bardzo dobrze zabezpieczona.Jestem bardzo zadowolona,polecam ten sklep!!!
 
ilona - wysłano: 07:38:30 2013-10-01
Błyskawiczna dostawa.Paczka bardzo dobrze zabezpieczona.Jestem bardzo zadowolona,polecam ten sklep!!!
 
ilona - wysłano: 07:38:22 2013-10-01
Błyskawiczna dostawa.Paczka bardzo dobrze zabezpieczona.Jestem bardzo zadowolona,polecam ten sklep!!!
 
Ania Ł - wysłano: 15:15:00 2013-09-25
Już kolejny raz skorzystałam z zakupów w pro-sprzet.pl/ Świetny kontakt, mega ekspresowa przesyłka, towar 10000% zadowolenia - falownica Vidal S, szampony L\'oreal Matrix, kosmetylki Farouk. Dziękuje i wszystkim POLECAM:)
 
Larysa - wysłano: 21:54:59 2013-09-14
Bardzo jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie.Prostownica GaMA.SZybka dostawa,łatwe nawiązanie kontaktu w razie pytań.Polecam i sama napewno skorzystam jeszcze :)
 
magda - wysłano: 12:00:51 2013-09-12
szybko i zgodnie z zamówieniem. polecam:)
 
Ola - wysłano: 17:52:36 2013-09-03
Super! Że aż tak szybko bedzie to się nie spodziewałam. Gorąco polecam:)
 
Mooniaa1 - wysłano: 10:31:53 2013-08-30
Błyskawiczna dostawa.Paczka bardzo dobrze zabezpieczona.Jestem bardzo zadowolona,polecam ten sklep!!!
 
Aga - wysłano: 21:33:06 2013-08-20
Jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu. Przesyłka szybka, towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany.Gratuluje profesjonalizmu i gorąco polecam.Pzdr.
 
Caroline - wysłano: 00:12:44 2013-07-29
Gorąco polecam, bardzo dobry kontakt ze sprzedawca, bardzo szybka przesylka i swietna jakosc zamawialam prostonice Farouk CHI i plyn do prostowania wlosow i jestem bardzo zadowolona. pozdrawiam
 
Ewelina - wysłano: 20:14:10 2013-07-26
Serdecznie polecam sklep!!! Pełen profesjonalizm jestem bardzo zadowolona z prostownicy Farouk CHI 1 :)
 
Aleksandra - wysłano: 13:51:32 2013-07-23
Szybko, profesjonalnie, niezawodnie.Swietna pomoc Matrix Biolage super!
 
madam37 - wysłano: 13:59:29 2013-07-17
pełen profesjonalizm! szybka przesyłka i świetny kontakt! no i chyba najniższe na rynku ceny! Stałam się szczęśliwą posiadaczką prostownicy Farouk CHI Wet&Dry. Już wcześniej miałam prostownicę tej firmy, więc nie zaskakuje mnie jakość i pozim produktu. Uważam że prostownice tej firmy są najlepsze i choć bardzoo drogie, tojednak warte pieniędzy! Posłużą wiele lat!
 
Magda M - wysłano: 14:52:53 2013-07-10
Pełen profesjonalizm, dobra obsługa,towar dobrze zapakowany, szyubka wysłka co się łączy z szybikim odbiorem. Kupiony towar: Parafina Kosmetyczna
 
Magda M - wysłano: 14:05:32 2013-07-10
Pełen profesjonalzm, miła obsługa, Mój produkt był do brze zapakowany a przedewszyskim szbko wysłane co łączy się z szybkim odbiorem. Kupiony towar: Parafina Kosmetyczna
 
Anna T - wysłano: 01:22:26 2013-07-10
rewelacyny kontakt już 2 razy kupowałam suszarki-suszarka Babyliss Pro Ceramic&Ionic 2000W gorąco polecam naprawdę warto!!!!!
 
Joanna - wysłano: 11:47:16 2013-07-08
Wspaniała i przemiła obsługa:),prostownica, szczotka i odżywka super, błyskawiczna przesyłka. GORĄCO POLECAM!!! dziękuję i pozdrawiam:)
 
iwcia - wysłano: 21:23:00 2013-07-01
dzisiaj dostałam pierwsze zamowienie i powiem zwiezle:szybkA,solidna,profesjonalna dostawa no i oczywiscie towar zgodnie z zamowieniem dostarczony.polecam w 100%
 
Kajka C. - wysłano: 17:42:51 2013-06-23
Serdecznie polecam ten sklep! Kosmetyki z najwyższej półki, wszystko jak najbardziej profesjonalne. Polecam prostownicę firmy Babyliss z turmalinową technolgią. Bardzo miła obsługa. Wszystko oczywiście tak jak w opisie, brawa za szybką dostawę :)!
 
topsilver.pl - wysłano: 20:19:43 2013-06-12
Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi w sklepie, zakupiony towar dostarł w tempie ekspresowym! Polecam wszystkim zainteresowanym :) zakupiony towar to: odżywka matrix sleek look 1,5l oraz szampon absolut repair 1,5l.
 
topsilver.pl - wysłano: 20:19:28 2013-06-12
Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi w sklepie, zakupiony towar dostarł w tempie ekspresowym! Polecam wszystkim zainteresowanym :) zakupiony towar to: odżywka matrix sleek look 1,5l oraz szampon absolut repair 1,5l.
 
Joanna P. - wysłano: 10:20:01 2013-05-31
Prostownica ga.ma z regulacją temperatury jest super: bardzo ładnie prostuje moje włosy już na najniższej temperaturze (160 stopni), także nie muszę ich niepotrzebnie obciążać zbyt wysoką temperaturą, gładko przesuwa się po włosach, szybko nagrzewa, a lampka wskazuje poziom nagrzania. Długi kabel, z wygodną obrotową końcówką zapobiega skręcaniu, a wygodny zaczep umożliwia zawieszenie prostownicy na haczyku :) Po wyprostowaniu włosy są lekkie, gładkie i błyszczące, pasemka są podkreślone, bardziej widoczne. Wreszcie mam fryzurę jak Jennifer Aniston ;)
 
Joanna P. - wysłano: 09:43:49 2013-05-31
To naprawdę profesjonalny sklep, z profesjonalnym sprzętem i profesjonalną obsługą. Zanim dokonałam zakupu, błyskawicznie otrzymałam mailem fachową poradę. Przesyłka ekspresowa, informacje o stanie realizacji zamówienia na bieżąco. A sam towar - rewelacja! (prostownica Ga.Ma z regulacją temp., kosmetyki Chi) Dziękuję i polecam!!!
 
Iwona - wysłano: 11:17:05 2013-05-28
Polecam sklep, pełny profesjonalizm, miła obsługa,zamówienie złożyłam w poniedziałek ,a w środę towar miałam w domu. Dziękuję!Pozdrawiam. Kupiłam PROSTOWNICĘ CERAMICZNO - TOURMALINOWA i płyn do prostowania włosów BABYLISS PRO
 
beti - wysłano: 21:26:09 2013-05-15
wieczorem w niedzielę zamówiłam prostownicę, dziś-czyli w czwartek- dotarła do mnie.Bardzo solidnie zapakowana,nic nie uległo nawet zgnieceniu. Polecam ten sklep.
 
Danuta S. - wysłano: 10:03:28 2013-05-14
Bardzo miła obsługa, profesjonalizm w 100% towar zgodny z opisem. Suszarko-lokówka BaByliss PRO Aistyler jest rewelacyjna, akurat do moich cienkich i krótkich włosów. Dodaję że przesyłka dotarła w ciągu 24 godzin. Jestem bardzo zadowolona, POLECAM SZCZERZE ten sklep. Dziękuję i pozdrawiam.
 
Monika - wysłano: 19:23:05 2013-05-08
Towar zgodny z opsiem, szybka przesyłka. Sklep godny polecenia
 
Wiola K. - wysłano: 08:59:35 2013-04-23
Bardzo miła i fachowa obsługa, dostawa w 24h (zamówiłam w poniedziałek, a we wtorek już otrzymałam przesyłkę:)) Z prostownicy jestem zadowolona. Wczoraj przetestowałam i jak narazie jestem mile zaskoczona;)) Prostownica Tondeo Activ Cerion:) Sklep oraz towar godny polecenia!!! pozdrawiam
 
Izabelz - wysłano: 13:49:50 2013-04-22
Przemiła obsługa, błyskawiczna wysyłka, w bezpiecznym opakowaniu. Towar najwyższej jakości! Full profesional! Wszystko na najwyższym poziomie cena, dostawa, obsługa. Oby wszystkie sklepy tak dobrze funkcjonowały! Bez żadnych zastrzeżeń, polecam w 100% ten profesjonalny sklep.
 
Kaśka - wysłano: 16:27:06 2013-04-18
Bardzo dobra obsługa, prostownica CHI NANO IRONS rewelacyjna. Gorąco polecam
 
Kaśka - wysłano: 16:26:58 2013-04-18
Bardzo dobra obsługa, prostownica CHI NANO IRONS rewelacyjna. Gorąco polecam
 
Kaśka - wysłano: 16:26:51 2013-04-18
Bardzo dobra obsługa, prostownica CHI NANO IRONS rewelacyjna. Gorąco polecam
 
ewa M - wysłano: 16:08:15 2013-04-17
polecam, szybka dostawa, dobry sprzęt.
 
Kasia Ł - wysłano: 21:50:10 2013-04-11
Kolejny udany zakup. polecam. :D
 
Gosia - wysłano: 17:21:43 2013-04-07
FAROUK * Prostownica CHI 1 NIEBIESKA seria limitowana + kosmetyki z linii CHI. REWELACJA!Przemiła obsługa, błyskawiczna wysyłka, w bezpiecznym opakowaniu. Towar najwyższej jakości! Full profesional! Wszystko na najwyższym poziomie cena, dostawa, obsługa. Oby wszystkie sklepy tak dobrze funkcjonowały! Bez żadnych zastrzeżeń, polecam w 100% ten profesjonalny sklep.
 
Monika - wysłano: 23:54:16 2013-04-06
Bardzo miła i dobra obsługa. Pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona z prostownicy CHI NANO IRONS- po prostu rewelacja!!! Bardzo dziękuje!!!
 
Aneta - wysłano: 17:24:10 2013-04-05
Dziękuję za miłą obsługę i prezencik :); polecam zakupy w tym sklepie; kupiony towar szczotka babyliss
 
Justyna Ł. z Łodzi - wysłano: 15:51:07 2013-04-03
100% zadowolenia! Realizacja zamówienia błyskawiczna- zamówienie złożyłam we wtorek wieczorem, w środe otrzymałam maila z informacją, że paczka została już wysłana, a w czwartek już mogłam sie cieszyc z profesjonalnej prostownicy i kosmetyków ochronnych do włosów:)Szczerze polecam ten sklep! Trochę się przestarszyłam bo po rozpakowaniu solidnie zapakowanej przesyłki ujrzałam tylko pudełko z prostownicą a zamawiałam jeszcze spray do włosów, ale pomyślałam,że został on pewnie włożony do pudełka z prostownicą. I tak było ;-)
 
alunia - wysłano: 22:50:28 2013-04-01
super obsługa, pełen profesjonalizm, produkt odpowiadający opisowi, szybki kontakt jeszcze szybsza przesyłka bezpiecznie zapakowana!!!! jestem w 100% zadowolona, polecam ten sklep;)
 
Yvonne - wysłano: 14:09:19 2013-03-31
Nic dodać nic ująć, sklep godny polecenia w 100%.
 
HOONEY - wysłano: 09:25:30 2013-03-31
Bardzo szybka obsługa!Prostownica dobra (Tondeo Activ Cerion).Polecam zakupy w sklepie pro-sprzet.
 
Gosia - wysłano: 22:32:03 2013-03-30
PRO- jak profesjonalizm-obsluga na piatke z plusem, przesyłka mega szybka (22h)prostownica farouk CHI IRON przewyzszyła moje oczekiwania, dodam ze jestem wymagającą osobą.GORĄCO POLECAM!!!!!!!
 
Marcin - wysłano: 19:30:23 2013-03-29
Marcin Łódź - Dziekuje bardzo za super kontakt i obsuge wózki CERIOTTI białe BOSKIE.Naprawde polecam zakupy w tym sklepie !!!!!
 
Aneta - wysłano: 20:26:14 2013-03-28
super kontakt, ekspresowa przesylka, sklep godny polecenia. Pani Aniu serdecznie dziekuje za pomoc w wyborze. Serdecznie pozdrawiam.
 
Ewa - wysłano: 12:00:59 2013-03-28
Bardzo dobra i miła obsługa!Cierpliwie odpowiadają na każde emiale oraz służą profesjonalnym doradztwem w zakresie wyboru produktów, które nas interesują.Ja wybrałam prostownicę Farouk Chi Volumizer -nie ma lepszej!(prosuje, kręci, podkręca- wiele funkcji w jednym!)jedwab Biosilk i Chi też są super.Dziękuję za rady!Do przesyłki dołączony paragon, gwarancja oraz instrukcja w j.polskim.Przesyłka bezpiecznie zapakowana.Miło się współpracuje, kiedy czuje się, że każdy klient jest traktowany indywidualnie.
 
Agol3 - wysłano: 08:52:15 2013-03-20
Bardzo jestem zadowolona z firmy :